Příspěvek na dojíždění

20.05.2010 17:43

Plníme náš plán práce studentské rady a přinášíme Vám podmínky pro přiznání zmiňovaného příspěvku od Krajského úřadu v Ústí nad Labem. Plné znění podmínek obdržíte aktivací linku: „Příspěvek na dojíždění„.

Program je součástí balíčku Motivační programy pro žáky škol, který je součástí Dohody o povolební spolupráci pro volební období 2008 – 2012 v Zastupitelstvu Ústeckého kraje. Plně doufáme, že výsledky voleb do poslanecké sněmovny ho neovlivní!!!

Příspěvek je určen žákům dojíždějícím z místa svého trvalého pobytu do sídla školy minimálně v jiné obci v následující výši:

  • 100,- Kč/měsíc – dojíždění v rámci 1 okresu do jiné obce s rozšířenou působností, obce s pověřeným obecním úřadem a obce
  • 200,- Kč/měsíc – dojíždění do jiného okresu

Podotýkáme, že vyplácení příspěvku je podmíněno splněním několika podmínek, mezi které patří řádná docházka do školy, dobré studijní výsledky a žák nebude kázeňsky řešen. Příspěvek se vyplácí čtvrtletně zpětně. Podmínkou možné výplaty je i to, že se škola do projektu přihlásí a bude poskytovat příslušné informace ve vztahu podmínek výplaty. Ekonom školy – Ing. Jaroslav Myslivec, ve spolupráci s třídními učiteli, je připraven program realizovat od nového školního roku (září 2010).

Příspěvek byl publikován v rubrice Škola a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.