Naplňujeme úkoly z plánu práce rady

V minulém týdnu ve škole proběhla plánovaná přednáška Policie ČR na téma trestněprávní odpovědnost. Zástupce policie zkonstatoval, že především ajťáci mají vcelku jasno, jak je to s dodržováním zákona na ochranu autorských práv, ale v ostatních směrech mnohdy tápají. Věříme, že fundovaná přednáška zástupce policie mnohé v této záležitosti objasnila.

osobnostV plánu práce máme ještě další důležitý úkol, uspořádat besedu s významnou osobností regionu. Z jaké oblasti by to osobnost měla být, jsme svěřili vám, a to formou ankety. Výsledky přinášíme, viz vyhodnocení.

Vybrali jste si osobnost z oblasti politiky. V současnosti jednáme s asistentkou europoslance Ing. Jaromíra Kohlíčka. V Evropském parlamentu je členem Skupiny konfederace Evropské sjednocené levice a Severské zelené levice (GUE/NGL). Odborně se věnuje zejména dopravě, sociálním otázkám a životnímu prostředí.

Tuto osobnost jsme vybrali i z důvodu blížících se voleb poslanců do Evropského parlamentu.

Kohlicek2

Příspěvek byl publikován v rubrice Studentská rada a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.