Cermat – Maturitní zpravodaj

05.02.2014 06:18

zdroj: www.novamaturita.cz

Jakou strategii zvolit při řešení didaktického testu z matematiky, zkoušky, kterou bude v květnu letošního roku skládat v rámci společné části maturitní zkoušky 36 procent všech přihlášených maturantů? Jaké pomůcky lze v průběhu zkoušky použít a co dělalo největší potíže maturantům v uplynulých letech? To jsou některé z otázek, na které pomůže odpovědět 23. číslo Maturitního zpravodaje.

Jedná se o první letošní tematické číslo Maturitního zpravodaje zaměřené na jednu zkoušku. V průběhu února a března bude CERMAT podobným způsobem informovat letošní maturanty také o dalších předmětech, které si žáci závěrečných ročníků středních a odborných škol volili v rámci svého zkušebního portfolia. Následovat bude tematické vydání MZ zaměřené na cizí jazyky, v druhé polovině března pak bude zveřejněno číslo, ve kterém maturanti najdou řadu praktických rad k úspěšnému absolvování komplexní zkoušky z českého jazyka a literatury.

Ke stažení:

Příspěvek byl publikován v rubrice Škola a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.