Dětské slyšení Teplicka

Z e-mailu do školy:

Vážení ředitelé, ředitelky, jejich zástupci a zástupkyně,

TPslysenijménem Teplického parlamentu mládeže bych Vás chtěl pozvat na naše první Dětské slyšení. Jedná se o debatu dětí a mládeže Teplicka se zastupiteli města, aktivisty a dalšími zajímavými hosty. Akce se koná 4. dubna 2014 v aule Gymnázia Teplice (3. patro budovy A). V 9:00 začínáme a budeme se studenty dělat pocitovou mapu o tom, jak se cítí na území Teplicka. Společně zjistíme, kde jsou problémy a názorně si je ukážeme na finální mapce zpracované z přijatých pocitových map. V 10:00 začne diskuze s hosty. Cílem slyšení je dát prostor studentům a žákům ptát se na zapeklité otázky a nebát se jednat se zastupiteli a aktivisty o svých problémech. Moderovat bude paní Gabriela Hauptvogelová, která s tím mám již mnohé zkušenosti. Akce končí ve 12 hodin.

Na Vás, jakožto vedení školy, je vybrat 3-5 studentů, kteří by se slyšení chtěli účastnit. Omezení účastníků je kvůli kapacitě auly a taktéž proto, aby byla debata ukočírovatelná. Prosím Vás o potvrzení zda-li byste se chtěli účastnit. Za podmínky, že se přihlásí příliš málo škol, tak zvýšíme počet studentů z každé školy.

PS: V příloze máte sepsanou faktografii, plakátek a možné otázky na diskuzi.

V případě dotazů se na mne nebojte obrátit. Děkuji za vyslyšení a přeji pěkný nadcházející den.

S pozdravem
Michael Novák
(člen Teplického parlamentu mládeže a předseda Parlamentu Gymnázia Teplice)

Příloha:
Dětské slyšení pro TPM
Otázky

Příspěvek byl publikován v rubrice Studentská rada a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.