Kam po maturitě

Z e-mailu do školy:

KPMDobrý den,

v příštím týdnu rozesíláme dubnové číslo časopisu KamPoMaturitě.CZ. Protože se některé balíky vracejí jako nevyzvednuté, budeme rádi, pokud ověříte, zda se k Vám časopis dostal.

Časopis je určen studentům 3. ročníků a maturantům a je distribuován zdarma 3x ročně. Další číslo chystáme na září 2014.

Pokud Vaše škola nedostává pravidelně tento časopis, mohou jej Vaši studenti stáhnout nebo prolistovat zdarma na http://www.kampomaturite.cz/casopis-kam-po-maturite/.

Vaši výchovní poradci se mohou přihlásit k odběru novinek pro maturanty – novinky zasíláme 1x měsíčně a obsahují informace o dnech otevřených dveří vysokých škol, důležité informace k maturitě, přijímacím zkouškám na vysoké školy a další aktuality. V případě zájmu je možné odběr přihlásit na info@kampomaturite.cz.

Pokud byste měli Vy nebo Vaši studenti nějaký dotaz ohledně výše uvedených témat, neváhejte a napište nám. Rádi Vám pomůžeme.

Přejeme úspěšný průběh maturit.

Tým vzdělávací agentury Amos
AMOS – KamPoMaturite.cz, s.r.o.
Dukelských hrdinů 21 170 00 Praha 7
tel. 233 382 685 mobil 606 411 115
info@kampomaturite.cz www.kampomaturite.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Studentská rada a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.